Nieuw adres:
Corpusstraat 79, Oudenaarde 9700

Maak een afspraak

Behandelingen

behandelingen

Ontdek onze behandelingen

Acupunctuur

Ik werk volgens de traditionele Chinese acupunctuur en volgens de balansmethode van dokter Tan. Deze twee benaderingen vullen elkaar aan en helpen je in je herstel.

Ooracupunctuur

In delen van het lichaam wordt het hele lichaam geprojecteerd, zoals in het oor. Zo kan je ook behandelen via het oor. Dit noemen we microsystemen. Ook de voetzolen, de haarlijn en de handpalmen zijn zulke microsystemen.

Cupping

Bij cupping brengen we een kop gemaakt van glas, bamboe of aardewerk aan op de huid. We verwarmen de kop voor een lokale vacuümkracht. Zo zuigt de cup zich vast en ontstaat er een reactie. De doorbloeding wordt sterker, blokkades worden opgeheven, binnengedrongen koude gaat weg, …

Na een behandeling volgens deze methode, kan lokaal een rode plek verschijnen. Dit is normaal en verdwijnt na enkele dagen. Ook de symptomen zullen op dat moment verbeteren.

Fytotherapie

Planten en plantenextracten bevorderen de gezondheid. Al eeuwenlang worden ze overal ter wereld gebruikt. Fytotherapie is een kruidentherapie die je lichaam terug in een oorspronkelijke balans brengt. Het ondersteunt de acupunctuurbehandeling en laat toe nog dieper in te werken op een bepaalde problematiek.

Spagyriek

In de Spagyriek worden ziekten beschouwd als processen gekaderd binnen onze persoonlijke evolutie ( fysiek-emotioneel-mentaal-spiritueel) en bewustwording. Het is een specifieke behandelmethode met speciaal gedistilleerde kruiden. Tijdens het bereidingsproces is aandacht voor de alchemie – de essentie – van deze planten. Ze ondersteunen het persoonlijke transformatieproces en helpen een specifiek probleem aan te pakken, zodat de mens leert de kwaliteiten van zijn ziel volledig tot expressie te brengen. Bij deze processen zijn dus niet alleen lichaam en geest , maar ook de ziel betrokken .

Maak je afspraak

Via deze online module maak je eenvoudig een afspraak. Je ontvangt een mailtje om je afspraak definitief te bevestigen. Let op, een afspraak maken kan alleen via dit formulier of telefonisch.

Kom stipt op tijd naar je afspraak. Liever 10 minuutjes te vroeg dan te laat. Ben je verhinderd en moet je de afspraak verzetten of annuleren? Verwittig dan minstens 24 uur op voorhand. Anders wordt een vergoeding aangerekend.

.
Een afspraak maken

Maak je graag een afspraak?

Dat kan telefonisch of via de online module.

Een afspraak maken