Nieuw adres:
Corpusstraat 79, Oudenaarde 9700

Maak een afspraak

Maak kennis met Inge

Ik ben Inge Declerck. Samen met mijn 3 kinderen woon ik in de Vlaamse Ardennen. Ik werkte jarenlang als verpleegkundige, zowel in de thuiszorg als in het ziekenhuis. Zo kreeg ik de kans verschillende disciplines te ontdekken. Verpleegkunde is mijn basis. Het leerde me veel over het menselijk lichaam en over ziektebeelden. Hierdoor beheers ik het zorgende aspect, wat zo belangrijk is in mijn huidige werk als acupuncturist.

Verpleegkunde gaf me ook de kans om acupunctuur te bestuderen en de nodige fundamenten te leggen. Ik ontdekte acupunctuur in 1998. In mijn opleiding acupunctuur   ging ik stage doen in China. Daarna bleef ik mij verder verdiepen in onder andere Chinese voedingsleer volgens de 5 elementen, Fytotherapie, Ooracupunctuur, Spagyriek,… Door te starten met acupunctuur in bijberoep bouwde ik stap per stap mijn ervaring en kennis op. Die verdieping is dan ook fundamenteel in de Oosterse behandelingsmethodes. Daarom volg ik  jaarlijks verschillende bijscholingen om snel en efficiënt mensen te helpen. Vanaf 2015 werkte ik fulltime in mijn eigen praktijk en in 2022 zette ik de stap naar Corplus, een groepspraktijk in Oudenaarde. Ik ben geregistreerd en erkend door de beroepsorganisatie voor acupuncturisten BAF met het erkenningsnummer 1.04.001.1.

wie ben ik acupunctuur

Mijn eigen balans

Daarnaast zijn paarden een constante in mijn leven. Dagelijks rij ik paard. Het is mijn manier om de dagelijkse hectiek even los te laten en volledig tot mezelf te komen. Zo verzorg ik mijn lichaam, geest en ziel met een gezonde levensstijl.

Mijn paard en ik hebben samen al een lange reis afgelegd. Vandaag hebben we een sterke band en groeiden we samen tot een hecht duo. Die diepe connectie met mijn paard maakt integraal deel uit van wie ik ben en de holistische visie die ik zo belangrijk vind.

Maak je graag een afspraak?

Dat kan telefonisch of via de online module.

Een afspraak maken